Jakość

W 2009 roku nasza firma wdrożyła System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i uzyskała certyfikat na zgodność wdrożonego systemu z Normą ISO 22000:2005 obejmujący swym zakresem produkcję i sprzedaż aromatów i barwników spożywczych zgodnie z zasadami HACCP. Uzyskanie przez nas certyfikatu wg Normy ISO 22000:2005 potwierdza wysoką jakość produkowanych przez nas produktów, jak i ciągłą dbałość o zadowolenie klienta. Spełnienie wymagań Normy ISO 22000:2005 zostało potwierdzone przez niezależną jednostkę certyfikującą TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o..


Firma ciągle doskonali skuteczność i efektywność wdrożonego systemu i systematycznie odnawia ważność posiadanych certyfikatów. 


ISO 220000 PL

ISO 220000 ENG"> ISO 22000:2005 DE
ISO 22000:2005 ISO 22000:2005 ISO 22000:2005
kliknij aby zobaczyć PL
(pdf 50kB)
kliknij aby zobaczyć ENG
(pdf 50kB)
kliknij aby zobaczyć DE
(pdf 50kB)

img

Aktualności

2015-04-09 Zmiana adresu

INFORMACJA O ZMIANIE ADRESU ODDZIAŁU AROMATY firmy ZEELANDIA Sp. z o.o.

Atesty produktów

Aby odszukać potrzebny certyfikat lub atest przygotuj numer partii produktu znajdujący się na opakowaniu

Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i promocji, wpisz swój email.